Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Szalai Lilla


Szalai Lilla

Szalai Lilla vagyok, irodalomterapeuta és életvezetési tanácsadó.

Egyetemi tanulmányaimat a JATE-n végeztem, ahol 1999-ben magyar és olasz szakos középiskolai tanári diplomát szereztem.

Az egyetem elvégzése után számos területen kipróbáltam magam, tapasztalatokat szereztem szakértői, valamint vezetői munkakörökben is a kereskedelmi és a pénzügyi szektorban.

2009-ben life coach képesítést szereztem, és azóta rendszeresen vannak egyéni ügyfeleim.

Az emberekkel való együttműködés, a segítő munka mindig is fontos része volt az életemnek. Ennek egyik, számomra meghatározó pontja a Tévelygőkért Alapítványánál végzett önkéntes munkám.

Hiszek abban, hogy életünk során mindig tudunk, és fontos is új dolgokat tanulnunk. Saját életemben nagy jelentőségű az, hogy 2015-ben befejeztem tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem biblioterapeuta szakán. Azt gondolom, hogy ez a terápiás eszköz az, amelynek segítségével támogató munkám egy fontos állomáshoz ért, és megtaláltam azt az utat, amellyel a szívemhez legközelebb álló módon tudom segíteni a hozzám fordulókat.

Úgy gondolom, sosem késő és mindig tudunk változtatni, belevágni valami újba, vagy a napi megszokásainktól elszakadva valamit másképp csinálni, ebben a folyamatban nagyon fontos támogató eszköz lehet az irodalomterápia.

Az egyetem elvégzése óta rendszeresen tartok személyiségfejlesztő irodalomterápiás csoportokat, legfőképpen a felnőtt korosztály számára. A legutóbbi csoportjaim témája az önismeret, a párkapcsolati problémák és a változáshoz, változtatáshoz kapcsolódó félelmeink gyökereinek felkutatása volt.

A csoportterápiás foglalkozások tartásán túl terveim között szerepel az irodalomterápia egyéni ügyfelekkel történő alkalmazása is.

Honlap: szalaililla.hu

E-mail cím