Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Bagdács Zsuzsa


Bagdács Zsuzsa

"Jó volna jegyet szerezni, és elutazni
Önmagunkhoz" (József Attila)

2023-ban végeztem a DRHE biblioterápia szakirányú továbbképzésén. Alapvégzettségemet tekintve francia szakos bölcsész vagyok, 2011-ben szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem mesterképzésén. Évek óta az üzleti szolgáltató szektorban dolgozom. Második kisgyermekes időszakomban, mely egybeesett a covid miatti lezárásokkal, indítottam el saját olvasós-könyves facebook csoportomat.

Az irodalomterápia legnagyobb erejét abban látom, hogy segítségünkre lehet mind az önmagunkkal való elcsendesülésben, mind a közösségekhez való visszatalálásban. Az olvasás közelebb visz önmagunkhoz, az irodalomterápia közelebb visz egymáshoz.

Havi rendszerességel tartok nyitott foglalkozást felnőtteknek, zárt, 10 alkalmas csoportomban pedig anyatársakkal dolgozom. Bizonyos eseményekhez kapcsolódva egyszeri irodalomterápiás alkalmakkal is szoktam készülni. Foglalkozásaimon szeretek kreatív gyakorlatokat és szimbolikus elemeket is alkalmazni. Arra törekszem, hogy Debrecenben és környékén minél szélesebb körben megismertessem és elérhetővé tegyem az irodalomterápiát.

facebook-oldal

E-mail cím