Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Gál Zsóka


Gál Zsóka

Gál Zsóka vagyok, Közép-Szlovákia déli részén láttam meg a napvilágot 1987. októberében. Az általános iskola befejezése után nyolcosztályos gimnáziumba jártam. Már a gimnáziumi éveim alatt is kirajzolódott bennem, hogy a humán vonal áll hozzám a legközelebb. Nagyon szerettem az irodalmat és a történelmet, szabadidőmben sokat olvastam és egyre jobban az érdeklődésem fókuszába került az emberi viselkedés, hogy mit miért teszünk, vagy éppen nem teszünk.

2015-től egy szakközépiskolában dolgozom, mint iskolapszichológus. Mielőtt az iskolai légkör bevonzott volna, a szociális szférában tevékenykedtem. Emellett egyéni és csoportos pszichológiai konzultációt is tartok magánrendelés keretei között.

Iskolapszichológusként kiemelten fontos számomra, hogy ne csak egyéni, de csoportos formában is dolgozzam a hozzám forduló diákokkal, mert sokszor "a nem vagyok egyedül érzés" már önmagában gyógyító hatással bírhat. Az elmúlt időszak során több tematikus csoportot volt alkalmam vezetni. Tartottam többek között demens idősek és fogyatékkal élők hozzátartozói számára támogató csoportot, gyógyulófélben lévő onkológiai betegek számára csoportfoglalkozást, veszteségfeldolgozást segítő csoportfoglalkozást, kamaszok és fiatal felnőttek számára önismereti csoportot, nőknek szóló tematikus csoportot, tehetséges diákok számára irodalomterápiás foglalkozást, a járványhelyzet hatásait boncolgató csoportfoglalkozást kamaszok számára.

Jelenleg itthon vagyok az 1 éves kisfiammal.

Facebook: Gál Zsóka tanácsadó szakpszichológus, irodalomterapeuta

E-mail cím