Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Huszár Annamária


Huszár Annamária

Eredeti végzettsége könyvvizsgáló, igazságügyi könyv-, adó- és járulékszakértő. Professzionális racionalizmusát, tapasztalatait ma is kamatoztatja a gazdasági életben.

Szerencsére időközben figyelme az emberi kapcsolatok, a párkapcsolati problémák, a női létezés különféle aspektusai, lehetőségei felé fordult.

Éles váltással hospiceban önkénteskedett, majd a gyász feldolgozásának segítése került a fókuszába. Gyász- és válás tanácsadóként kezdte a segítő foglalkozást.

A Pécsi Tudományegyetemen biblioterapeutaként végzett.

Jelenleg családterapeutának képződik a Családterápiás Egyesület keretei között, valamint az érzelmi intelligenciafejlesztő, személyiségfejlesztő szakmát tanulja. A Feldmár Intézet alapításától kedve része az Intézet életének, 2013 óta az Intézet egyik vezetője.

Csoportokat, tréningeket vezet, de egyéni tanácsadóként is számíthatsz rá. Az ő kreativitásának köszönhető számos új innováció, program. A korábban Nőkérdés néven futó programsorozat, melyet mára felváltott a Selyem Sári avagy Vagány Nők Fonója csoport. A különböző témák köré szerveződő Nyári Egyetem.

E-mail cím