Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Huszár Boglárka


Huszár Boglárka

Huszár Boglárka vagyok, 2022-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem biblioterápia szakirányú továbbképzésén, emellett 2 hónapon belül szerzem meg pszichológus diplomám az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányán. Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom Budapesten egy gimnáziumban, hosszú távú céljaim között pedig a tanácsadás szerepel. Irodalomterápiás diplomamunkám egy fiatal felnőtteknek tartott csoportból írtam, amely kizárólag Weörös Sándor művein alapult. A klasszikus irodalom mellett nagy szenvedéllyel olvasok magyar és nemzetközi kortársirodalmat is, mert hiszem, hogy ezek csengenek a legismerősebben, de dalszövegekkel is dolgoztam már.

Iskolapszichológusi tevékenységem során mind a kamaszok, mind pedig a pedagógusok számára tartottam már tematikus csoportokat, a munkahelyemen kívül pedig elsősorban fiatal felnőttek és felnőttek számára szoktam csoportokat szervezni - így alakult meg a női csoport is, vagy az útkeresésről szóló. Fogadok klienseket egyéni irodalomterápiás keretek között is, ezeken A Másik tapasztalatai és aktualitásai még inkább előtérbe tudnak kerülni.

Tervezek a jövőben online üléseket is tartani, illetve például olyan csoportokat, amelyek az örökérvényű egzisztenciális témák, vagy egy olyan konkrét szerző, mint Szabó Magda köré épülnek.

E-mail cím