Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Leichtman Ágnes


Leichtman Ágnes

executive coach, irodalomterapeuta

Bemutatkozó, filozófia

Az irodalomterápia már tudattalanul része volt mindennapjaimnak, amikor 2016-tól a Pécsi Egyetem Biblioterapeuta képzésének köszönhetően elkezdtem tudatosan mesékkel és történetekkel kiegészíteni a gestalt pszichológai alapokon nyugvó coaching eszköztáramat.

Mit jelent az irodalomterápia a coachingban? A történeteket, az olvasást és az írást önismereti célokra, a személyiség kiteljesítésére, jelen esetben a vezetői én kiteljesítésére használjuk. A történeteken keresztül ismét egy új perspektíva nyílik meg, néha egy vers, vagy egy novella visz el egy addig elképzelhetetlennek hitt, ismeretlen irányba, szakít ki a hétköznapi gondolatok mókuskerekezéséből.

Mindig is foglalkoztatott, hogy mitől válik valaki jó vezetővé. Hiszek abban, hogy mindenki másként lehet hiteles vezető. Tudatosság és a nézőpontváltás képessége szükséges hozzá. Coachként a leadership kérdéseken túl marketing témákkal és a személyes márka építésével is foglalkozom. Sok esetben ezek összefüggenek: ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen fontos, hogy ismerje önmagát, értékeit és erősségeit, amire támaszkodni tud. Ez az ő személyes márkája.

Korábban is sok szervezetben önkénteskedtem, miközben kerestem a saját ügyemet. A Coach4Good kezdeményezés egyik alapítójaként - mely pro bono coachingot biztosít olyan ügyfeleknek, akik nem tudják megfizetni a szolgáltatást, de szükségük lenne rá - úgy érzem, megtaláltam küldetésemet.

Szakterület, specialitás

vezetői kompetenciák fejlesztése, saját, hiteles vezetői stílus megtalálása, személyes márka; a női vezetők, a női egyenjogúság kérdésköre

Honlap:

www.vezetokkelbeszelgetek.hu

LinkedIn profil:

www.linkedin.com/in/agnesleichtman

E-mail cím