Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Rudolf Panka


Rudolf Panka

Rudolf Panka vagyok, 2018-ban szereztem meg biblioterapeuta diplomámat a Pécsi Tudományegyetem képzésén.

Diplomamunkámat a testvérkapcsolatok irodalomterápiás megközelítéséről írtam, és azóta is az emberi kapcsolatok állnak a fókuszomban, legyen szó párkapcsolatról, családi kapcsolatokról, vagy akár barátságról. Az utóbbi időben a közösségi létről és elmagányosodásról is beszélgetünk a csoportjaimon, úgy érzem, ezekkel most különösen fontos foglalkozni.

Törekszem a sokszínűségre, ha szövegválasztásról van szó: dolgozom klasszikus és kortárs szöveggel, szépirodalommal és zsánerműfajokkal is. A kíváncsiság vezérel, mit lehet kezdeni egy-egy szöveggel, és mire rezonálnak a hozzám érkezők.

Szeretem feszegetni az irodalomterápiás tevékenység kereteit is, például tartok olyan workshopot is, ahol a mű szereplőinek pszichológiai motivációiról beszélgetünk.

Tartok csoportokat és vállalok egyéni konzultációt is. A formátumtól, szövegtől függetlenül hitvallásom, hogy elsődlegesen azzal dolgozom, amit a hozzám fordulók hoznak. Az ő kérdéseik, problémáik, elakadásaik kerülnek a fókuszba, a szöveg pedig hűséges segítőtársunk azon az úton, amin együtt keressük a megoldásokat.

Honlap:

www.rudolfpanka.hu

E-mail cím