Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Szabó Jennifer


Szabó Jennifer

Szabó Jennifer vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem Klinikai- és Egészségpszichológia szakirányán szereztem meg 2018-ban. Úgy érzem, sikerült egy olyan hivatást választanom, ami mellett egy életen át el tudok köteleződni, miközben a mindennapjaimba csempészi a tanulás és fejlődés folyamatos lehetőségét. Szakmai tapasztalatom nagy részét közel 2,5 éves börtönpszichológusi tevékenységem során szereztem, majd az egyenruhás életet hátrahagyva mostanra civil kliensek segítőjeként vezetek egyéni és csoportos üléseket.

Tanáraim legfontosabb intelme számomra mindig is az volt, hogy pszichológusi végzettségem mellé olyan módszereket válasszak, amik illenek a személyiségemhez. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beiratkozom a Pécsi Tudományegyetem biblioterapeuta képzésére, hiszen az irodalom, az olvasás és a könyvek ekkorra már az életem elengedhetetlen részének számítottak. Szakmai döntésekben szerencsésnek mondhatom magam, mert végül ezen a szakon is otthonra találtam és éreztem, hogy jó helyen vagyok.

Diplomámat 2021-ben szereztem meg egy nem mindennapi, nem várt világjárvány által rögössé vált úton, de talán így még nagyobb büszkeséggel tarthatom most a kezemben a megszerzett végzettségemet. Jelenleg az irodalomterápiát az egyéni folyamatokban inkább mint mankót használom. Elkötelezett célom, hogy a tanult módszert alkalmazzam segítői pályámon, elsősorban csoportos formában, szeretnék meghirdetni önismereti csoportfolyamatokat is.

Facebook: OlvasoMagam
Weboldal: mindsetpszichologia.hu

E-mail cím