Menü átugrása
Olvass velünk,
ismerj magadra,
beszélj róla!

Vitéz Éva


Vitéz Éva

2004-ben szereztem meg könyvtáros-információbróker oklevelem az akkori Berzsenyi Dániel Főiskolán, Szombathelyen. Egy évvel később pedig átvehettem magyar nyelv is irodalom szakos tanári diplomámat ugyanitt. A Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján helyezkedtem el könyvtárosként, majd könyvtárigazgatóként folytattam pályafutásomat. 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem elvégeztem az informatikus-könyvtáros kiegészítő szakot. Mivel üzleti főiskolán dolgoztam, és érdekelt ez a világ, így továbbképeztem magam, és marketingkommunikáció szakértő diplomát szereztem, röviddel ezután pedig business coach képesítést. 2013-tól vállalatok online és offline marketing tevékenységét koordinálom, kkv szektorban. Szabadidőmben önkéntes tevékenységet végezek, korábban a Pálferi Karitásznál, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnál, jelenleg céges, vagy saját karitatív megmozdulásokat szervezek.

Az irodalomterápia "lét"fontosságát leginkább akkor fedeztem fel, amikor rájöttem, hogy magányos éveimben falva a könyveket, akár szépirodalmat, akár önsegítő irodalmat, tulajdonképpen választ kerestem saját problémáimra, kérdéseimre. És találtam is. Fejlődtem, nyitottabb lettem a világra, másokra. Tanultam magamról és tanultam másokról is. Segített gondolkodni, megérteni mások reakcióit. Azt hiszem akkor sorsszerűen jött szembe velem Béres Judit "Azért olvasok, hogy éljek" című könyve, és pár évre rá el is végeztem a fejlesztő biblioterápia szakot. A szakdolgozatomat Judit irányításával az "Alfa generáció szociális készségfejlesztése irodalomterápiával" címmel írtam, a túlzott online eszközhasználat problémájából kiindulva. Bízok abban, hogy a felnövekvő generáció számára is igen hatékony módszer lesz az irodalomterápia, akár a szemtől szembeni kommunikáció fejlesztésére is.

Mindezekből kiindulva két területen érzem otthon magam, ami - marketinges kifejezéssel élve - a "célcsoportot" illeti. Várom szeretettel egyéni konzultáción vagy csoportban azokat a nőket, akik magányosnak érzik magukat, vagy "páratlanok", vagy "párosak", de magányosak. Illetve azokat a fiatalokat, felnőtteket, akiknek meggyűlik a bajuk az online és offline világ egyensúlyban tartásával.

Elérhetőségek: vitezeva.hu

+36 20 556 97 97

E-mail cím